Çorum Belediyesi tarafından geçtiğimiz aylarda yaptırılan düzenleme sonrasında yeniden düzenlenen Adil Candemir Parkı’ndaki Aile Çay Bahçesi’nin açılışı önceki gün büyük bir katılımla gerçekleştirildi.

İşletmeciliğini Adliye yanında bulunan parkın da işletmesini yürüten Fatih Mehmet Aksu ve Recep Küçükkakçe’nin yaptığı Aile Çay Bahçesi önceki gün saat 14.00’de yapılan açılış töreninin ardından müşterilerinin hizmet vermeye başladı.

Açılış törenine Çorum Belediye Başkan Yardımcıları Zeki Gül, Turhan Candan, Ahmet Yabacıoğlu ve çok sayıda vatandaş katıldı. Yapılan duanın ardından çay bahçesinin açılış kurdelesini Başkan Yardımcıları Turhan Candan, Ahmet Yabacıoğlu kesti.

İşletme sahibi Fatih Mehmet Aksu ve Recep Küçükakçe, mahalle sakinlerinin özellikle kış akşamlarını keyifli zaman geçirebilecekleri bir mekan açtıklarını dile getirdi.

Her türlü soğuk ve sıcak içecek başta olmak üzere nargile, tost, gözleme gibi yiyeceklerle 08.00-24.00 saatleri arasında Çorumlulara hizmet verecek olan Adil Candemir Parkı Aile Çaybahçesi’nin 150 kişilik kapalı salonu ile her türlü toplu yaşgünü, gün, toplantı gibi etkinliklere de açık olduğu dile getirildi.

(Volkan SINAYUÇ)

Editör: TE Bilisim