Kısa adı HÜMOD olan Hitit Üniversitesi Mezunları ve Öğrencileri Derneği Başkanı Ahmet Ölçer, 7 Haziran’da yapılacak Genel Seçimler’de AKP’den milletvekilliği için aday adaylığını açıkladı.
Ahmet Ölçer dün, AKP İl Başkanlığı’nda düzenlediği bir basın toplantısıyla adaylığını kamuoyuna duyurdu.
Türkiye’nin, 13 yıllık AKP iktidarıyla her alanda büyük bir değişim ve gelişim yaşadığını vurgulayan Ölçer, “Sahip olduğu Millî İradesi ve Millî Gücü ile bu millet artık kendi iradesi çerçevesinde geleceğe yürümektedir. Bu millet AKP ile her alanda özgüven kazanmış, ‘Dünya 5’ten büyüktür’ diyen bir liderin öncülüğünde, dünya devletleri ile rekabet eder hâle gelmiştir. Artık dünya konjonktüründe hiçbir devlet Türkiye’siz hesap-kitap yapamaz olmuştur.” diye konuştu.
Kendisinin halkın arasından çıkan birisi olduğunu söyleyen Ahmet Ölçer, “Takım elbise giyip kravat taktığıma bakmayın. Ben sabanla çiftçilik yaptığım, köydeki gazyağı lâmbası ile yaşadığım günleri unutmuş değilim. Ben sizden biriyim. Bugün ben, 2002’de dalgalanmaya başlayan AKP sancağını 2023 hedefleri doğrultusunda, yeni Türkiye’nin genç ve dinamik bir neferi olarak, Genel Başkanımız Ahmet Davutoğlu’nun cesaret ve kararlılığı ışığında halkın tam göbeğinden çıkmış bir milletvekili olmak için, millete hizmet yolunda taşımaya aday olarak yola çıkıyorum.” ifadelerini kullandı.
Daha sonra AKP İl Başkan Yardımcısı Eyüp Arslan, Ahmet Ölçer’in adaylık başvuru dosyasını hayırlı olması dileğiyle teslim aldı. 


(Recep SERBES)
Editör: TE Bilisim