AK Parti İl Başkanı Av. Mehmet Karadağ, ilçe ve belde belediye başkan aday adayları ile istişare toplantısı yaptı.

Tüm ilçe ve belde belediye başkan aday adayları ile mevcut belediye başkanları ve ilçe başkanlarının da katıldığı toplantıda aday adaylarına süreçle ilgili bilgiler veren İl Başkanı Karadağ, hiçbir ilçe adayının henüz belli olmadığını, bir takım söylentilerin önüne geçmek ve aday adayları arasında birlik beraberliğin pekişmesi adına böyle bir toplantıyı düzenlediklerini anlattı.

Tüm seçim bölgelerinde aday adaylığı için 8-10 kişinin müracaat etmesinin partilerine olan teveccühün en güzel göstergesi olduğunu söyleyen Karadağ, aday adaylarına tavsiyelerde bulundu. Parti disiplini içerisinde hareket etmelerini isteyen Karadağ, aday açıklandıktan sonra küsme-darılma olmadan birlik beraberlik içerisinde adayın etrafında kenetlenerek yola devam etmeleri gerektiğini söyledi.

Tüm aday adaylarının kendi ilinde, ilçesinde ve beldesinde hizmetin en güzelini yapacağından hiçbir şüphesinin olmadığını dile getiren Karadağ, aday adaylarına da tek tek söz vererek onları dinledi.

Toplantıda ayrıca tüm ilçe ve beldelerin aday adayları aday gösterilmemeleri halinde adayın etrafından kenetlenerek, partileri ve davaları için çalışacaklarının sözünü verdiler.

AK Parti’de İskilip’ten mevcut başkan ile birlikte 13, Alaca ve Kargı’da 8, Osmancık ve Sungurlu’da 7, Bayat ve Laçin’de 4, Oğuzlar ve Uğurludağ’da 3, Dodurga’da ise 2 aday adayı bulunuyor. Ortaköy ve Boğazkale’de ise mevcut başkanların karşısına aday adayı çıkmadı.

Beldelerden de Düvenci için mevcut başkanlar birlikte 3, Aşdağul’da da 2 aday adayı yapılan toplantıya katıldı.

(Haber Merkezi)

Editör: TE Bilisim