Devlet Personel Başkanlığınca 2017-1 KPSS Merkezi Yerleştirme esasına göre İl Özel İdaresi’ne ataması yapılan 13 aday personel idaremiz birimlerinde ki görevlerine başladı

Görevlerine başlayan aday memurlara görevleri, alacakları adaylık eğitimleri, stajları, mesai ve kılık kıyafet kuralları ile ilgili hususlarda bilgilendirme toplantısı yapılırken, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Recep Çıplak toplantıya katılarak aday memurlarla tanıştı.

İl Özel İdaresi Genel Sekreter Yardımcısı Necat Yazıcı ve İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürü Osman Türker’in de hazır bulunduğu toplantıda konuşan İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Recep Çıplak, güzel bir ilde, güzel bir kurumda göreve başladıklarını belirterek, her konuda idare yöneticilerin kendilerine yardımcı olabileceğini söyledi. Aday Memurlara görevlerinde başarılar dileyen Çıplak görevlerini layıkıyla yapacaklarından şüphelerinin olmadığını belirtirken vatandaşlarla iyi diyaloglar kurulması yönünde de talimat verdi. Aday memurlara kendilerini geliştirebilecekleri, severek görevlerini yapabilecekleri bir kurumda göreve başladıklarını söyleyen İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Recep Çıplak, adaylara başarılar diledi.

İl Özel İdaresi’ne alınan yeni aday memurların görev dağılımları şöyle; 1 adet endüstri mühendisi, 2 adet harita mühendisi, 1 adet inşaat mühendisi, 1 adet makine mühendisi, 1 adet orman mühendisi, 5 adet VHKİ ve 2 adet şoför.

(Haber Merkezi)

Editör: TE Bilisim