Ziyarete AK Parti İl Başkanı Av. Mehmet Karadağ, Merkez İlçe Başkanı Erhan Akar, yönetim kurulu üyeleri ile kadın kolları ve gençlik kolları üyeleri katıldı.

Ziyarette konuşan İl Başkanı Av. Mehmet Karadağ, hem ana kademe il yönetimi hem de merkez ilçe yönetimi olarak ziyaret ettiklerini ifade etti. Belediye Başkanı Zeki Gül ile birlikte 2019 seçimlerine hızlı şekilde hazırlanacaklarını anlatan Karadağ, “Belediyemiz hem bir hizmet kurumu hem de siyasi bir kişiliktir. Belediye başkanlığı makamında bir değişiklik olmuştu. Başkanımızla özel dostluğumuz eskiye dayanır. Kendisiyle belediye meclis üyesi ve belediye başkan yardımcısı olarak çalıştık teşkilatlarımızla uyumlu bir süreç işlemiştir kendisi. İyi bir AK Partili ve Tayyip Erdoğan sevdalısıdır” dedi.

Belediye Başkanı Zeki Gül de konuşmasında ziyaretten dolayı memnun olduğunu ifade ederek, geçmişten bu yana doğru bildiklerini cesurca savunmaya çalışan birisi olarak meselenin maddi ya da mevki değil ülke meselesi olduğunun bilincinde olduğunu söyledi.

Türkiye’nin tarihinde şanslı bir dönem yaşadığını belirten Gül, üç-beş çapulcu ile değil dünya teröristleri ile mücadele eden bir cumhurbaşkanı olduğunu, onunla yol arkadaşlığı verdiği için Allah’a şükrettiğini ifade etti. Gül, “Şükür secdesine yatıp kalkmamak geliyor içimden. Allah hayırlı uzun ömürler versin. Allah sıhhat verdiği sürece dava arkadaşlığımızın da sürmesini diliyorum. Reisimiz ne diyorsa başımızın tacıdır. Haksızlık kesinlikle yapmayacağız. Kendi adımıza başarımızla buraya geldiğimizi düşünüyorum. Cumhurbaşkanımızın tercihi ile geldiğimizi düşünüyoruz adaletsizlik yapmayacağız. Bağımsız ve bağlantısız birisi değiliz bunu herkese de göstereceğiz. Ben gücümü AK Parti Teşkilatı’ndan alıyorum. İhanet etmemeye ve yanlış yapmamaya gayret ederek doğru işler yapmakta çalışacağımıza söz veriyorum” dedi.

Yapılan ziyaretin ardından AK Parti İl Başkanı Av. Mehmet Karadağ, Zeki Gül’e oyma tablo hediye etti. (Erkan BAYATLI)

Editör: TE Bilisim