Ziyarette konuşan Kamusen İl Temsilcisi Selim Aydın, yapılan politikalar sonucunda sürekli ötekileştirilen bir kesim haline geldiklerini anlatarak, sığınılacak sadece yargının kaldığını onda da muvaffak olunamadığını vurguladı. Kamu çalışanlarının ekonomik ve sosyal alanda da taleplerinin bulunduğunu söyleyen Aydın, kamu çalışanlarının hakları için direnç göstermesi gerekenlerin yine siyasi partiler olduğunu anlattı.
Adalet terazisinin şaştığını hemen her alanda adalet uygulanması gerekirken biat edenlerin, kutuplaşmaların öne çıktığını ifade eden Aydın, bu şekilde eğitimin hakkıyla verilemeyeceğini vurguladı.
CHP İstanbul Milletvekili Zeynel Emre de konuşmasında Türkiye’nin güzel bir ülke olduğunu, yönetimde yaşayanlarla birlikte hareket edilmesi gerektiğine inandığını söyledi. Türkiye’nin jeopolitik durumunun da göz önüne alacak bir proje ile vatandaşın karşısına çıktıklarını belirten Zeynel Emre, ülkedeki büyük sıkıntılardan birinin de eğitim olduğunu anlattı. Velilerden bu konuda çok sayıda şikayet aldıklarını anlatan Emre, öğrencilerin sınavlara girdiğini ancak sonuçlara güvenemediğini bir ülkenin kalkınmasını sağlayacak en önemli şeyin eğitim olduğunu belirtti.
CHP Manisa Milletvekili Tur Yıldız Biçer de konuşmasında 400 milletvekilinin verilmemesi nedeniyle önceden aba altından gösterilen sopanın şimdi yurtseverlerin ve emekçilerin sırtına indiğini söyledi. Biçer, sivil darbeden kurtulabilmek için halkın somut adımlar atması gerektiğini ifade etti.
(Erkan BAYATLI)

Editör: TE Bilisim