“Adalet Yürüyüşü” korteji 21. gününde Kocaeli sınırında ilerleyişini sürdürürken, Çorum’da başlatılan adalet nöbeti de Pirbaba Parkı’nda gerçekleştiriliyor.

Saat 17.30’da park girişinde bir araya gelen eylemciler, ellerinde “adalet” yazılı pankart ve çeşitli dövizlerle adalet taleplerini bir kez daha yineledi.

CHP İl Genel Meclisi Üyesi Yıldız Bek, CHP İl Yönetim Kurulu Üyesi Metin Aslıhak, CHP Merkez İlçe Başkan Yardımcısı Erdoğan Çakar, CHP Merkez İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri Hasan Bulut ve İrfan Olukçu, CHP İl Kadın Kolları Başkanı Firdevs Yalçın, CHP Merkez İlçe Kadın Kolları Başkanı Gülhan Eke, CHP Gençlik Kolları İl Başkanı Onur Topkül, çok sayıda genç ve kadın ile çeşitli sivil toplum temsilcisinin de hazır bulunduğu eylemde konuşan CHP İl Başkan Yardımcısı Kenan Özcan, başlattıkları adalet nöbetlerinin 21. güne ulaştığını belirterek, adalet taleplerini seslendirmek ve Kocaeli sınırına ulaşan adalet yürüyüşü kortejine destek vermek için Çorum’dan da güçlü ses vermek amacıyla başlattıkları adalet nöbetlerini de ara vermeden sürdürdüklerini söyledi.

(Taner ŞİMŞEK)

Editör: TE Bilisim