27.Dönem Milletvekili Adayı Oğuzhan Kaya, Merkez İlçe Başkanı Erhan Akar ve partililerle birlikte Yeniyol Mahallesi’nde esnafı ziyaret ederek destek isteyen Karadağ, esnaf ve vatandaşla sohbetlerinde Ak Parti’nin seçim beyannamesi hakkında bilgi verdi.

Karadağ, “Halkımızın ve teşkilatlarımızın talebini dikkate alarak ilimize, ülkemize ve milletimize yakışan bir liste gönderdiği için milletimiz adına yani sizler adına Cumhurbaşkanımıza teşekkür ettim. Bizler de Cumhurbaşkanımıza ve sizlere layık bir hizmetkâr olarak çalışmalarımıza aralıksız devam ederek sizlerle her zaman bir araya geliyoruz. Sizlerden aldığımız güç ve kuvvet ile 2023, 2053 ve 2071 hedeflerimizi gerçekleştireceğiz” dedi.

Güven veren adaleti her alanda tesis edeceklerini, ulusal güvenlik ve asayişten ise hiçbir şekilde taviz vermeyeceklerini kaydeden Karadağ, esnaf ziyaretlerinde şunları söyledi:

“Eğitimin kalitesini daha da artıracak, insanımızı en ileri teknolojiler, bilgi ve yeteneklerle donatacağız. Kültür ve sanat alanında medeniyetimizin birikimlerini en üst seviyeye taşıyacağız. Araştırma ve geliştirmeye azami destek vererek katma değeri yüksek ürünlerin ülkemizde üretimini sağlayacağız. Nesillerimizin daha sağlıklı yetişmeleri için koruyucu sağlık hizmetlerine öncelik vereceğiz. Ekonomimizi yüksek hızda ve istikrarlı bir şekilde büyütmeye devam edeceğiz. Gençlerimize nitelikli ve yeni iş alanları oluşturarak istihdamlarını kolaylaştıracağız. Kadınlarımızı güçlendirerek ekonomiye ve toplumsal hayata azami düzeyde katkı vermelerini sağlayacağız.” (Haber Merkezi)

Editör: TE Bilisim