18 Mart Çanakkale Zaferi’nin 102. Yıldönümü ile Şehitler Günü etkinlikleri kapsamında Vali Necmeddin Kılıç ile Belediye Başkanı Muzaffer Külcü bir şehit ailesini ziyaret ederek acısını paylaştı.

Şehit Jandarma Astsubay Çavuş Ömer Faruk Darbaş’ın babası Zekeriya Darbaş’ı evinde ziyaret ederek bir süre görüşen Vali Kılıç ile Başkan Külcü, şehidin ailesiyle sohbet ederek kendilerine her an ulaşıp her konuda istek ve taleplerine hazır olduklarını, yalnız olmadıklarını dile getirdi.

Şehitleri Anma Günü dolayısıyla diğer protokol üyeleri de şehit ailelerini ziyaret etti.

Bu kapsamda İl Garnizon Komutanı Personel Albay Şenduran İnan, Şehit İs. Asb. Çvş. Murat Erden’in babası Medet Erden’i, Vali Yardımcısı Adem Saçan Şehit Uzm. J. 4 Kademeli Çvş. Şükrü Öngün’ün babası Kamber Öngün’ ü, İl Emniyet Müdürü Murat Kolcu şehit polis memuru Zekeriya Yurdakul’un eşi Gülnur Yurdakul’u, İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Fatih Üstündağ ise şehit J. Asb. Çvş. Bekir Eren Deniz’in babası Galip Deniz’i ziyaret etti.

Ziyaretlerde şehit aileleriyle bir süre sohbet eden protokol üyeleri, şehit ailelerinin istek ve talepleri dinlediler. Şehit ailelerinin yalnız olmadığını, devletin tüm imkanlarıyla yanlarında olduğunu ifade eden protokol üyeleri, Vali Necmeddin Kılıç’ın selam ve saygılarını ilettiler.

(Volkan SINAYUÇ)

Editör: TE Bilisim