Açıköğretim Fakültesi Koordinatörü Doç. Dr. Habib Akdoğan tarafından verilen bilgiye göre Anadolu Üniversitesi Merkezi Açıköğretim ve Uzaktan Eğitim Sistemi dâhilinde eğitim – öğretim yapan Açıköğretim, İktisat ve İşletme Fakülteleri öğrencilerine yönelik, yüz-yüze olarak düzenlenen akademik danışmanlık derslerinin 7 Kasım 2015 Cumartesi günü başlayarak 22 Ocak 2016’da sona ereceği belirtildi.
Hitit Üniversitesi Teknik Bilimler Meslek Yüksek Okulu (Meslek Yüksek Okulu C Blok) dersliklerinde verilecek olan derslerin ara sınavların yapıldığı günler ile Bakanlar Kurulu tarafından gerekli görülerek ilan edilebilecek resmi tatil günlerinde dışında kesintisiz yapılacağını açıklayan Akdoğan, bu güz döneminde “Matematik I, Genel Muhasebe I, İktisada Giriş I, Hukukun Temel Kavramları, Osmanlı Türkçesine Giriş I, Eski Türk Edebiyatına Giriş: Biçim ve ölçü, İngilizce I, Arapça, Arapça III, Mikro İktisat, İstatistik Maliyet Muhasebesi, Finansal Yönetim I, Denetim ve Türk Vergi Sistemi” derslerinin verileceğini söyledi.
Akdoğan, 2015 – 2016 öğretim yılı güz dönemi ara sınavlarının 12 – 13 Aralık 2015 günleri, dönem sonu sınavlarının ise 23 – 24 Ocak 2016 günleri yapılacağını, akademik danışmanlık bahar dönemi derslerinin ise 5 Mart – 27 Mayıs 2016 günleri arasında planlandığını sözlerine ekledi.
(Haber Merkezi)
Editör: TE Bilisim