Yayla tesislerinde yapılan çalışmaları yerinde incelen Vali Mustafa Çiftçi ve Ak Parti Çorum Milletvekili Av. Oğuzhan Kaya ve beraberindekiler, incelemelerinin ardından Kargı Belediye Başkanı Zeki Şen ve çalışmayı üstlenen müteahhitten çalışmalar hakkında bilgiler aldılar.

Abdullah Yaylası’nın eşsiz bir güzelliğe sahip olduğunu belirten Vali Çiftçi, tesis tekrar açıldığında yaylanın çok sayıda ailenin olmazsa olmaz uğrak yerlerinden bir tanesi olabileceğini belirterek, yaylanın turizme kazandırılması için ne gerekiyorsa yapılacağını söyledi.

Uzun süredir yapılan çalışmaların tamamlanmasına kısa bir süre kaldığını kaydeden Belediye Başkanı Zeki Şen ise, “Yıllar önce turizme büyük bir katkı sağlayan efsane Abdullah Yaylası uzun bir aradan sonra tekrar turizmde önemli bir nokta olacak. Tesislerimizin bakım onarımlarının yanı sıra 10 adet bungalov ev ve çok sayıda piknik yerlerini de çalışmalarımıza kattık” dedi.

Vali Çiftçi ve Milletvekili Kaya’ya İl Jandarma Komutanı Alb. İlhan Uzunoğlu, İl Emniyet Müdürü Mehmet Gülser, Özel İdare Genel Sekreteri Recep Çıplak eşlik etti.

(Haber Merkezi)

Editör: TE Bilisim