AK Parti Çorum Milletvekilleri Oğuzhan Kaya ile Erol Kavuncu da Amerika Birleşik Devletleri tarafından alınan yaptırım kararlarına tepki göstererek bu kararın ABD’nin gerçek yüzünü bir kez daha ortaya koyduğunu dile getirdi.

Konu ile ilgili olarak sosyal medya hesaplarından açıklama yaparak yaptırım kararı verilen İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ve Adalet Bakanı Abdulhamit Gül’e destek veren Oğuzhan Kaya ile Erol Kavuncu, kararın egemen bir devletin yargısına müdahale anlamına geldiğini ve uluslararası hukukun hiçe sayıldığını söyledi.

Kavuncu mesajında “Kâtil, hain, terörist ... hâmisi haydut devlet ABD’nin gerçek yüzü her geçen gün biraz daha gün yüzüne çıkıyor. Ha gayret çöküşün yakın inşallah. Hepmizabdulhamitguluz. Hepimizsuleymansoyluyuz” mesajını paylaşarak İçişleri Bakanı Soylu ile Adalet Bakanı Gül’e desteğini dile getirdi.

Oğuzhan Kaya ise kendi hesabından yaptığı paylaşımda; “Amerika; Türkiye Cumhuriyeti İçişleri Bakanı Sn.Süleyman Soylu ve Adalet Bakanı Sn.Abdulhamit Gül'e Terörist Papazı serbest bırakmadık diye yaptırım uygulayacakmış . Hepimiz Süleyman Soyluyuz. Hepimiz Abdülhamit Gülüz” görüşüne yer verdi.

(Mehmet DALAR)

Editör: TE Bilisim