İlk ve ortaöğretim okullarında 2015-2016 Eğitim Öğretim Yılı sona erdi.
Ülke genelinde yaklaşık 95 bin öğrenci karnelerini alırken, Çorum’da da 522 ilk ve orta dereceli okulda öğrenim gören toplam 94 bin 675 öğrenci, karne ve tatil sevinci yaşadı.
Vali Vekili Adem Saçan dün, Fatih Sultan Mehmet İlkokulu’nda düzenlenen karne dağıtım törenine katılarak öğrencilerle bir araya geldi.
Dünkü karne dağıtım törenine Vali Vekili Saçan’ın yanı sıra Belediye Başkan Yardımcısı Zeki Gül, İl Özel İdare Sekreteri Ömer Arslan, İl Millî Eğitim Müdürü Seyit Ali Büyük, İl Emniyet Müdürü Murat Kolcu, diğer bazı kamu kurumlarının müdürleri ile çok sayıda öğretmen ve veli katıldı.
İl Millî Eğitim Müdürü Seyit Ali Büyük, Çorum genelindeki 22 anaokulu, 241 ilkokul, 156 ortaokul ve 103 orta öğretim kurumu olmak üzere toplam 522 okulda 94 bin 675 öğrenci ile 6146 öğretmen bulunduğunu belirterek, başarılı bir eğitim öğretim yılını geride bıraktıklarını söyledi.
Vali Vekili Adem Saçan ise tüm öğrencileri tebrik ederek, verimli ve güzel bir yaz tatili geçirmelerini diledi. Daha sonra Saçan ve diğer protokol üyeleri, öğrencilerin karnelerini dağıtarak, onların mutluluğuna ortak oldular.
(Recep SERBES)
Editör: TE Bilisim