Çorum’da da 27 anaokulu, 186 ilkokul, 148 ortaokul ve 106 ortaöğretim kurumu olmak üzere toplam 467 okulda eğitim öğretim gören toplam 94 bin 602 öğrenci, karne ve tatil sevinci yaşadı.

Vali Mustafa Çiftçi, Yunus Emre İlkokulu’nda düzenlenen karne dağıtım törenine katılarak öğrencilerle bir araya geldi.

Dünkü karne dağıtım törenine Vali Kılıç’ın yanı sıra İl Millî Eğitim Müdürü Seyit Ali Büyük, Çorum Valiliği Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Mehmet Çelik, İl Millî Eğitim Müdür Yardımcıları Özcan Kuşçu ve Hüseyin Kır ile İl Millî Eğitim Şube Müdürü Ahmet İnan’ın yanı sıra çok sayıda veli katıldı.

Okul Müdürü Soner Doğan ve öğrenciler tarafından çiçekle karşılanan Vali Çiftçi ilk olarak 1-A sınıfındaki öğrencilerin karnelerini dağıttı. Burada Yağmur Balaban, Asya Turan ve Baran Hasan Dertli isimli öğrenciler, Vali Çiftçi için beraber yazdıkları bir şiir ile bir resmi kendisine hediye ettiler.

Daha sonra 1-B, 1-C ve 1-D sınıflarını ziyaret ederek öğrencilere karne dağıtımını sürdüren Vali Çiftçi ayrıca onlara yarıyıl tatilinde okumaları için birer kitap hediye etti.

Öğrencilerle sıcak bir diyalog kuran Vali Çiftçi, hepsine güzel bir tatil geçirmeleri dileğinde bulundu.

İki haftalık yarıyıl tatilinin ardından öğrenciler, 2018-2019 Eğitim Öğretim Sezonu’nun İkinci Kanaat Dönemi’ne 4 Şubat Pazartesi günü çalacak olan ilk ders zili ile başlayacaklar.

(Recep SERBES)

Editör: TE Bilisim