Kılıçdaroğlu öncülüğünde gerçekleştirilen adalet yürüyüşü kortejine destek için Çorum’da başlatılan adalet nöbetinin 22. gününde bir araya gelen eylemciler, “adalet” taleplerini bir kez daha yinelediler.

Saat 17.30’da Pirbaba Parkı önünde bir araya gelen yurttaşlar, ellerinde “adalet” yazılı pankart ve çeşitli dövizlerle adalet yürüyüş kortejine desteklerini sürdürdü.

CHP İl Başkan Yardımcısı Metin Aslıhak, Merkez İlçe Başkanı Ali Rıza Suludere, İl Genel Meclisi Üyesi Yıldız Bek, Belediye Meclis Grup Başkanı Necdet Biçer, Merkez İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Hasan Bulut, İl Kadın Kolları Başkanı Firdevs Yalçın, Merkez İlçe Kadın Kolları Başkanı Gülhan Eke, Gençlik Kolları İl Başkanı Onur Topkül, ,CHP Alaca İlçe Başkanı Hüseyin Gül, CHP Belediye Meclisi Eski Üyesi Gülseven Köse, Kadın ve Gençlik Kolları üyeleri ile çeşitli sivil toplum temsilcisinin de hazır bulunduğu eylemde konuşan CHP İl Başkan Yardımcısı Kenan Özcan, 9 Temmuz’da İstanbul Maltepe’de gerçekleştirilecek adalet mitingine ilişkin açıklamalarda bulundu.

CHP İl Başkan Yardımcısı Kenan Özcan, 15 Haziran 2017 Perşembe günü Ankara-Güvenpark’dan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun öncülüğündeki Adalet Yürüyüşü Korteji’nin milyonlarla 9 Temmuz Pazar günü Maltepe’ye ulaşacağını söyledi.

Aynı gün Maltepe’de düzenlenecek mitingde Kılıçdaroğlu tarafından bir manifesto açıklanacağını da belirten Özcan, “Halkın katılımıyla gün geçtikçe anlam kazanan Adalet Yürüyüşü ile halkımız da üzerindeki ölü toprağını atarak, özgürlüğe, adalete ve demokrasiye sahip çıktığını bir kez daha tüm dünyaya göstermiştir” dedi.

CHP'DEN MALTEPE MİTİNGE KATILMAK İSTEYENLERE ÇAĞRI

Özcan, 9 Temmuz 2017 Pazar günü İstanbul Maltepe’de düzenlenecek mitinge katılmak isteyen yurttaşların bugün saat 17.00’ye kadar CHP Çorum Örgütü’ne başvurmaları gerektiğini de sözlerine ekledi.

2 DAKİKA DURARAK “ADALETİ DÜŞÜNME” EYLEMİ DE SÜRÜYOR

Çorum’da gerçekleştirilen Adalet Nöbetleri’nde son günlere yaklaşılırken, saatler 18.00’yi gösterirken 19 Haziran’da başlatılan 2 dakikalık Durarak Adaleti Düşünme Eylemi de gerçekleştirildi.

Parkta bulunan vatandaşların da merak ile takip ettiği, zaman zaman caddeden geçen araçlardan da kornalarla destek verdiği Adalet Nöbeti, ‘Hak Hukuk Adalet’ sloganları eşliğinde alkış ve marşlarla devam etti.

(Taner ŞİMŞEK)

Editör: TE Bilisim