Alınan bilgiye göre Bahçelievler Mahallesi’ndeki kazada İ.Ö yönetimindeki araç ile Y.G sevk ve idaresindeki araç çarpıştı. Kazada iki sürücü de hayati tehlike olmayacak şekilde yaralandı.

Ulukavak Mahallesi’nde iki kaza yaşandı. H.T sevk ve idaresindeki otomobil ile seyir halinde bulunan kişi oğlu M.B.T’nin ayağının üzerinden geçerek yaraladı. Kazada yaralanan çocuk hastanede tedavi altına alındı. İkinci kazada ise K.P yönetimindeki araç ile S.Ç yönetimindeki elektrikli bisiklet çarpıştı. Kazada iki sürücü de yaralanarak Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde tedavi altına alındı.

Çorum’un Osmancık İlçesi Şenyurt Mahallesi’nde R.K isimli sürücü seyir halinde iken kaza yaptı. Kazada araç sürücüsü ile birlikte araçta yolcu olarak bulunan M.M.T; M.E.T ve E.T isimli kişiler hayati tehlike olmayacak şekilde yaralanarak Osmancık Devlet Hastanesi’nde tedavi altına alındı.

Merkez Buharaevler Mahallesi’nde ise S.S yönetimindeki araç B.N.Ö isimli kişiye; H.Y yönetimindeki araç ise N.B isimli kişiye çarparak yaraladı. Gülabibey Mahallesi’nde ise U.A yönetimindeki araç ile B.E yönetimindeki araçlar çarpıştı. İki sürücü de yaralandı.

Üçtutlar Mahallesi’nde C.B yönetimindeki araç tek taraflı kaza yaptı. Kazada sürücü ile birlikte araçta yolcu olarak bulunan E.T.Y, M.O.T ve Z.E.E hayati tehlike olmayacak şekilde yaralandı. Merkez Bahçelievler Mahallesi’nde İ.Y yönetimindeki motosiklet Z.F isimli kişiye çarparak hayati tehlike olmayacak şekilde yaraladı. Sungurlu Sunguroğlu Mahallesi’nde ise C.B yönetimindeki araç Y.Z.M isimli kişiye çarparak yaraladı.

(Haber Merkezi)

Editör: TE Bilisim