Alınan bilgiye göre Çorum’un Sungurlu İlçesi Gürpınar Mahallesi’ndeki kazada H.Y yönetimindeki araç seyir halinde iken yol kenarındaki ağaca çarptı. Kazada sürücü ile birlikte otomobilde bulunan S.D ve N.Y isimli kişiler hayati tehlike arzetmeyecek şekilde yaralandı.

Osmancık Şenyurt Mahallesi’nde ise B.A (40) yönetimindeki çekici ile H.Ş (41) yönetimindeki servis aracı çarpıştı. Kazada S.T (25) ve Z.B (36) hayati tehlike arz etmeyecek şekilde yaralandı.

İskilip Çomu Köyü’nde E.K (60) yönetimindeki traktör seyir halinde iken virajı alamayarak şarampole devrildi. Kazada sürücü ile birlikte traktör üzerinde yolcu olarak bulunan R.C (32) isimli kişi yaralanarak İskilip Devlet Hastanesi’nde tedavi altına alındılar.

Merkez Üçtutlar Mahallesi’ndeki kazada T.G yönetimindeki otobüs seyir halinde iken H.E isimli kişiye çarparak yaralanmasına sebep oldu. Çepni Mahallesi’nde yaşanan kazada ise H.G yönetimindeki araç yaya olan S.Ö isimli kişiye çarparak yaraladı.

Bahçelievler Mahallesi İpeklievler Caddesi’nde ise T.D yönetimindeki 06 MGL 49 plaka araç sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu savrularak N.T isimli kişiye çarparak yaraladı. Yavruturna Mahallesi Kulaksız Sokak üzerinde yaşanan kazada ise B.C isimli kişinin yönetimindeki motosiklet devrilerek kaza yaptı. Kazada sürücü hayati tehlike arz etmeyecek şekilde yaralandı.

Osmancık Cumhuriyet Mahallesi Ömer Derindere Bulvarı’ndaki kazada ise A.K yönetimindeki araç, E.U yönetimindeki plakasız motosiklet ile çarpıştı. Kazada motosiklet sürücüsü ile motosiklette yolcu olarak bulunan E.Ö isimli kişiler yaralandı. Aynı mahallenin Barbaros Caddesi üzerindeki kazada ise M.Ö yönetimindeki otomobil, A.M ve V.G isimli kişilerin bulunduğu motosiklete çarptı. Kazada motosikletteki iki kişi yaralandı.

(Volkan SINAYUÇ)

Editör: TE Bilisim