Alınan bilgiye göre Gülabibey Mahallesi üzerinde yaşanan kazada plakası tespit edilemeyen motosiklet D.M isimli kişiye çarparak yaraladı. Bahçelievler Mahallesi’nde ise A.K yönetimindeki kamyonet elektrikli bisikletle seyir halinde bulunan ve H.G ve C.Ş isimli kişilere çarparak yaraladı.

Ankara Yolu Bulvarı Tuzcular Kavşağı’ndaki kazada ise A.Ş. yönetimindeki araç ile H.Ü yönetimindeki araçlar çarpıştı. Kazada iki sürücü ile araçlarda yolcu olarak bulunan A.Ü isimli kişi yaralandı. Çepni Mahallesi İnkılap Sokak’taki kazada ise A.B yönetimindeki araç S.W.M.M. isimli yabancı uyruklu kişiye çarparak yaraladı. Yaralı kişi hastaneye kaldırıldı.

Yavruturna Mahallesi’nde ise H.D yönetimindeki araç bisikletli yabancı uyruklu O.M.B.A.R isimli kişiye çarptı. Buharaevler Mahallesi’nde N.T yönetimindeki araç ise karşıdan karşıya geçmeye çalışan B.C isimli kişiye çarparak yaralanmasına sebep oldu.

Çorum merkez Çevreyolu Bulvarı üzerindeki kazada ise Ş.Ö ile K.Ç yönetimindeki araçların çarpışması sonucu iki sürücü ile birlikte araçlarda yolcu olarak bulunan A.D hayati tehlike arzetmeyecek şekilde yaralandı. Akkent Mahallesi’ndeki kazada M.Ç yönetimindeki araç tek taraflı kaza yaptı. Sürücü yaralanarak Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Ulukavak Mahallesi Söğütlüevler 3. Cadde üzerindeki kazada ise A.V isimli kişinin kullandığı otomobil A.A isimli bisikletli kişiye çarptı.

(Haber Merkezi)

Editör: TE Bilisim