Alınan bilgiye göre merkez Bahçelievler Mahallesi’nde S.P yönetimindeki otomobil ile K.Y yönetimindeki otomobil çarpıştı. Kazada iki sürücü ile birlikte otomobilde bulunan R.Y isimli kişi yaralandı.

Akkent Mahallesi’nde ise Y.K. yönetimindeki otomobil direksiyon hakimiyetini kaybederek kaza yaptı. Kazada sürücü ile birlikte araçta bulunan babası R.K yaralandı. Ulukavak Mahallesi’ndeki kazada ise A.N.O yönetimindeki otomobil seyir halinde iken freninin patlaması sonucu yol kenarında ulunan duvara çarptı. Kazada otomobil sürücüsü hayati tehlike olmayacak şekilde yaralandı.

Alaca Denizhan Mahallesi’nde ise Ü.Y. yönetimindeki otomobil C.T yönetimindeki motosiklete çarptı. Kazada motosiklet sürücüsü hayati tehlike arz etmeyecek şekilde yaralandı. Çorum’un Kargı İlçesi Orta Mahalle’deki olayda ise M.C.B yönetimindeki araç yolda seyir halinde bulunan B.K. isimli çocuğa çarptı. Küçük çocuk kazada yaralanarak hastanede tedavi altına alındı.

Mimar Sinan Mahallesi’nde M.Ş yönetimindeki bir otomobil M.Y isimli kişiye çarparak yaralarken, Üçtutlar Mahallesi’nde de B.B. yönetimindeki otomobil M.K isimli kişinin ayağının üzerinden geçerek yaraladı. Buharaevler Mahallesi’nde de T.K.M isimli kişinin yönetimindeki otomobil ile D.A isimli kişinin kullandığı otomobil çarpıştı. Kazada T.K.M hayati tehlike arz etmeyecek şekilde yaralandı.

Mecitözü Tutluk Mahallesi’ndeki kazada ise M.S. sevk ve idaresindeki motosiklete H.Ç yönetimindeki otomobil arkadan çarptı. Kazada motosiklet sürücüsü hayati tehlike arz etmeyecek şekilde yaralandı.

(Volkan SINAYUÇ)

Editör: TE Bilisim