Perihan Özortakçı, Hasan Alakoç, Hüseyin Alakoç, Nuriye Tahtasız, Emine Tatar ve Çorum Belediyesi Eğitim Kültür ve Sosyal İşler Şefi Ali Alakoç’un anneleri olan Cumhuriyet Halk Partisi Çorum eski Merkez İlçe Başkanı merhum Gazi Alakoç’un eşi olan Makbule Alakoç, torununun torunu ile önceki gün evinde buluşmanın mutluluğunu yaşadı.

Çorum merkez Yavruturna Mahallesi Tekel Sokak No: 1 Valilik karşısında bulunan bir apartmanda hayatını sürdüren Makbule Alakoç, torunu Gülizar Satır’ın torunu Emilio Neckibirr Satır ile önceki gün biraraya geldi.

Güliraz-Ergün Satır çiftinin çocukları Alper Satır ve eşi Sarah Neckibirr Satır’ın geçtiğimiz ay Almanya’da dünyaya gelen çocukları Emilio Neckibirr Satır dün Çorum’a gelerek büyük büyük babaannesi ile tanışmış oldu.

İlerleyen yaşına rağmen sağlıklı olan Makbule Alakoç, torununun torununu görmenin sevincini tüm aile bireyleriyle paylaştı.

Kızı, torunu, torunun oğlu ve torununun torununu gören Alakoç, mutluluğunu dile getirirken şunları söyledi: “Rabbim evlatlarıma, torunlarıma, torunlarımın evlatlarına ve torunlarına uzun ömür sağlık sıhhat versin. Onları gördüğüm için çok mutluyum. Bu güzel duyguyu yaşadık hepimiz çok mutluyuz. Allah herkese nasip eder inşallah bu güzel duyguyu” dedi. (Volkan SINAYUÇ)

Editör: TE Bilisim