Yavruturna Ortaokulu’nun üstlendiği proje çerçevesinde dün AHL Park Alışveriş Merkezi’nde 81 kentle aynı anda poster sergisi açıldı.

Serginin açılışına İl Millî Eğitim Şube Müdürü Şube Müdürü Ahmet Çaylak, Yavruturna Ortaokulu Müdürü Bülent Yıldırım ve Proje Koordinatör Öğretmeni Sibel Koçak’ın yanı sıra çok sayıda kişi katıldı.

Yerli mallarının tüketiminin arttırılmasını sağlamak, ülkemizde üretilen ürünler hakkında bilgi edinmek, millî birlik ve beraberlik duygularının gelişmesini sağlamak amacıyla gerçekleştirilen proje hakkında bilgi veren Sibel Koçak, “Ortaya çıkan bu ihtiyaçtan yol alarak ‘81 İliz Hepimiz Biriz’ projesi oluşturulmuş ve 81 ilden projeye katılan gönüllü öğretmenlerimizle özverili ve eşgüdümlü bir çalışma gerçekleştirilerek 81 ilimizi tanıtan posterler hazırlanmıştır. Hazırlanan posterler 13 Aralık Çarşamba günü tüm yurtta aynı anda sergilenmektedir.” dedi.

Okul Müdürü Bülent Yıldırım ise sergiye emeği geçen tüm kişi ve kurumlara teşekkür ederek, bugün sona erecek afiş sergisine bütün Çorum halkını davet etti.

(Recep SERBES)

Editör: TE Bilisim