Alınan bilgiye göre Gülabibey Mahallesi’ndeki kazada Y.E.Ü yönetimindeki araç ile O.A yönetimindeki araç çarpıştı. Kazada iki sürücü ile birlikte araçta yolcu olarak bulunan H.A hayati tehlike olmayacak şekilde yaralandı.

Kunduzhan Mahallesi’ndeki kazada ise A.A. sevk ve idaresindeki elektrikli motosiklet seyir halinde iken ara sokaktan çıkan Ö.C isimli kişinin kullandığı araca çarpmamak için fren yapınca devrildi. Kazada A.A. yaralandı. Çorum-Samsun yolu üzerinde ise İ.F yönetimindeki araç dalgınlık nedeniyle kaza yaptı. Kazada sürücü ile birlikte N.Ç isimli yolcu hafif, F.F isimli yolcu ise ağır şekilde yaralanarak hastaneye kaldırıldı.

Osmancık Yeni Mahalle Orgeneral Ahmet Çörekçi Caddesi’nde yaşanan kazada ise M.C yönetimindeki araç ile M.K yönetimindeki araçlar çarpıştı. Kazada iki sürücü ile birlikte Z.K, H.K ve S.D isimli kişiler hayati tehlike arzetmeyecek şekilde yaralanarak hastanede tedavi altına alındı.

Bahçelievler Mahallesi’nde ise iki kaza yaşandı. İlk kazada E.E isimli çocuk babasına ait elektrikli bisikletle seyir halinde iken aniden önüne çıkan A.E.K isimli kişiye çarptı. Kazada sürücü ve yaya hafif şekilde yaralandı. İkinci kazada ise M.Y yönetimindeki araç ile M.A yönetimindeki araç çarpıştı. İki sürücü de yaralandı.

Çorum’un Osmancık İlçesi’nde de iki ayrı kaza yaşandı. Yeşilçatma Mahallesi’ndeki kazada Y.Ö yönetimindeki araç direksiyon hakimiyetini kaybetti. Kazada sürücü ve F.Ö isimli yolcu yaralandı.

Osmancık Güney Mahallesi’ndeki kazada ise O.D yönetimindeki araç ile M.Y yönetimindeki araç çarpıştı. Kazada iki sürücü ile birlikte Y.D isimli yolcu hayati tehlike olmayacak şekilde yaralandı.

Öte yandan Bahçelievler Mahallesi’nde bir trafik kazasına karışan S.K isimli kişi de 1.17 promil alkol tespit edilerek hakkında cezai işlem uygulandı.

(Haber Merkezi)

Editör: TE Bilisim