Alınan bilgiye göre Ulukavak Mahallesi’ndeki kazada Y.G. yönetimindeki motosiklet ile Ş.A yönetimindeki taksi çarpıştı. Kazada motosiklet sürücüsü hafif şekilde yaralandı.

Ulukavak’ta yaşanan ikinci kazada ise Z.İ. yönetimindeki motosiklet seyir halinde iken yaşanan kazada motosiklette bulunan M.Ü düşerek yaralandı.

Ulukavak Mahallesi’ndeki üçüncü kazada ise M.Y ile S.G isimli kişilerin kullandığı araçların çarpışması sonucu araçlarda yolcu olarak bulunan H.U isimli kişi yaralandı.

Osmancık Caddesi Yazıçarşı Kavşağı’ndaki kazada ise A.H yönetimindeki araç, karşıdan karşıya geçmeye çalışan H.H isimli kişiye çarparak yaralanmasına sebep oldu.

Çepni Mahallesi’ndeki kazada ise Z.E yönetimindeki 55 ZR 273 plakalı araç kırmızı ışıkta bekleyen B.T sevk ve idaresindeki 06 BT 2452 plakalı araca çarptı. Kazada sürücü ile birlikte araçta bulunan E.T isimli kişi yaralandı.

Cemilbey Caddesi üzerindeki kazada ise A.B yönetimindeki motorlu bisiklet seyir halinde iken F.A. isimli kişiye çarparak hayati tehlike arzetmeyecek şekilde yaralanmasına sebep oldu.

Bahçelievler Mahallesi’nde ise S.K yönetimindeki araç ile Y.Ç yönetimindeki araç çarpıştı. Kazada iki şoför de hayati tehlike arzetmeyecek şekilde yaralandı.

(Volkan SINAYUÇ)

Editör: TE Bilisim