72 bin vatandaşın oy vererek seçtiği Belediye Başkanı Muzaffer Külcü’nün neden görevinin başında olmadığını soran Kurt, “Bu zihniyetten aday olan arkadaşın yarın görevden alınmayacağının garantisi var mı? Milletin iradesi sandığa yansıyandır. Kim seçilirse seçilsin seçilecek kişinin belediye başkanı olarak bir dahaki seçimlere kadar belediye başkanı olarak kalıp kalmayacağına dikkat ederek oylarımızı kullanalım” dedi.

Seçim çalışmalarına başladıkları günden bugüne gitmedik esnaf, sıkmadık el bırakmamak ve dillerinin döndüğünce inandıkları tüm gerçekleri ve doğruları vatandaşlara anlatmak için çalıştıklarını ifade eden Kurt, açıklamasına şu şekilde devam etti:

“Yapmış olduğumuz bu çalışmalarda gerek yanımızda bulunan gerekse manevi olarak destek olan, gittiğimiz zaman bizleri sıcak ve güler bir yüzle karşılayan tüm hemşerilerimize teşekkürü bir borç biliyoruz.

Yarın şehrimiz ve ülkemiz için hayırlara vesile olacak seçim çalışmalarımızın, gayretlerimizin sandıklara yansıyacağı gündür.

“MUTLAKA SANDIĞA GİDİN”

Kıymetli hemşerilerim kime oy verecek olursanız olun Pazar günü mutlaka sandığa gidin. Sizin inandığınız değerlere sahip kişilerin şehrimizi yönetmesi için ben olmasam da olur demeyim sen olmazsan hiç bir şey olmaz her şey senin kullanacağın o bir oyla değişecek.

Unutmayın bir oy şehrimizin daha adil daha şeffaf ve emin ellerde yönetilmesi için çok kıymetlidir. Biz bu 60 günlük süre içerisinde gücümüzün yettiğince tüm hemşerilerimize ulaşmaya gayret ettik. Dilimizin döndüğünce anlatmaya çalıştık. Şimdi söz milletindir. “SANDIKTAN ÇIKACAK HER TÜRLÜ İRADEYE RAZIYIZ”

Şehrimizi daha güzel yönetmek için çıktığımız bu yolda bize destek olan, dua eden, telefonla arayarak destek olan, gerek sosyal medyadan gerekse yüz yüze görüştüğümüz zaman desteklerini esirgemeyen tüm eş, dost ve akrabalarıma ve tüm Çorum halkına teşekkürü bir borç biliyorum.

1 Nisan sabahında Çorum’da yine hep birlikte yaşamaya devam edeceğiz. Bizler aynı şehirde, aynı mahallede, aynı sokakta hatta aynı apartmanda yaşayan kardeşler topluluğuyuz. Kim hangi siyasi görüşe sahip olursa olsun bunlar bizim renklerimiz çeşitliliğimiz ve güzelliklerimizdir.

Biz inanıyoruz ki tüm aday arkadaşlarımız Çorum’u daha güzel yönetmek için çıktılar bu yola. Lakin sandığa giderken unutmamamız gereken birkaç şeyi de sizlere hatırlatmak isterim.

Çorum belediyesinin 72.000 vatandaşımızın oy vererek seçtiği belediye başkanı seçimlere giderken neden görevinin başında değil. Bu zihniyetten aday olan arkadaşın yarın görevden alınmayacağının garantisi var mı?

Milletin iradesi sandığa yansıyandır. Kim seçilirse seçilsin seçilecek kişinin belediye başkanı olarak bir daha ki seçimlere kadar Belediye başkanı olarak kalıp kalmayacağına dikkat ederek oylarımızı kullanalım.

Yine aynı şekilde uçuk vaatlerle sırf oy alabilmek için söylenmiş sözlere bu millet asla pirim vermeyecektir.

“BİZ GELMEZSEK ONLAR GELECEK MANTIĞINI KABUL ETMİYORUZ”

Birilerinin dediği gibi biz gelmezsek onlar gelecek mantığını asla kabul etmiyoruz. Ve diyoruz ki Saadet Partisi gelmezse kim gelirse gelsin sonuç yine aynı olacaktır.

Bakmayın bunların ekranlarda ve halkın önünde horoz dövüşü yaptıklarına arka planda hepsinin zihniyeti düşüncesi aynıdır.

Kıymetli hemşerilerim Pazar günü gerçekleşecek olan seçimlerin şehrimize, ülkemize ve tüm insanlığa hayırlar getirmesini Cenabı Allah’tan niyaz eder. Şimdiden sonuçların hayırlara vesile olmasını temenni ederim.” (Haber Merkezi)

Editör: TE Bilisim