Toprağın ve tarımın önemi konusunda sosyal ve bireysel duyarlılığın geliştirilmesini amaçlayan “7. Tarım ve İnsan Fotoğraf Yarışması”, 2015 yılının FAO tarafından “Uluslararası Toprak Yılı” ilan edilmesiyle nedeniyle tema olarak “Toprak”ı belirledi.
Tematik kategorinin yanı sıra genel, çiftçi, öğrenci, Bakanlık Çalışanları çle DenizBank çalışanları olmak üzere 6 farklı kategoride organize edilen yarışmaya katılacaklar tarım, hayvancılık, toprak, su, su ürünleri, gıda ve muhafazası, tarım ürünlerinin işlenmesi, çiftçi, köylü ve köy yaşamına dair her türlü faaliyeti konu alan fotoğraflarla ödül kazanabilecek.
Başvuruları 29 Haziran’da başlayan ve 2 Ekim 2015 tarihinde sona erecek yarışmanın sonuçları ise 16 Kasım 2015 günü www.tariminsan.com, www.tarim.gov.tr ve www.tarimtv.gov.tr adresleri ile yarışmaya ait sosyal medya kanallarından duyurulacak.
Dereceye giren eserlere toplam 36 bin TL tutarında DenizBank hediye çeki ödül olarak verilirken, katılım şartları ve başvuru formu için www.tariminsan.com adresinin ziyaret edilebileceği belirtildi.
(Selda FINDIK)

Editör: TE Bilisim