Alınan bilgiye göre Akşemsettin Caddesi Çevreyolu Bulvarı üzerinde yaşanan kazada İ.A sevk ve idaresindeki 19 ZA 519 plakalı araç ile A.Ö. sevk ve idaresindeki 19 TN 322 plakalı araçla çarpıştı. Kazada araçlarda yolcu olarak bulunan T.Ö isimli kişi hayati tehlike arz etmeyecek şekilde yaralandı.

Çepni Mahallesi’ndeki olayda ise A.Y. sevk ve idaresindeki 19 BN 385 plakalı araç ile O.F.A. yönetimindeki 19 HS 804 plakalı araç çarpıştı. Kazada A.Y. isimli sürücü hayati tehlike arz etmeyecek şekilde yaralandı.

Ulukavak Mahallesi Osmancık Caddesi üzerindeki kazada ise F.Ç. yönetimindeki 26 KK 076 plakalı araç seyir halinde iken C.D isimli kişiye çarpmamak için orta refüje çarptı. Kazada sürücü ile birlikte araçta yolcu olarak bulunan M.Ç hafif şekilde yaralandı.

Karakeçili Mahallesi Albayrak Caddesi üzerindeki kazada ise M.D sevk ve idaresindeki 19 UB 549 plakalı araç seyir halinde iken F.A isimli kişiye çarparak yaralanmasını sağladı.

Ulukavak Mahallesi Akpınar Caddesi’nde S.E.A yönetimindeki 19 BP 580 plakalı araç seyir halinde iken G.E isimli kişiye çarparak yaraladı.

Çepni Mahallesi Fen Lisesi Caddesi’ndeki kazada ise B.C yönetimindeki 06 FAT 65 plakalı araç G.A ile B.N.U isimli kişilere çarparak hayati tehlike arz etmeyecek şekilde yaralanmalarına neden oldu.

Osmancık Koyunbaba Mahallesi’nde yaşanan kazada ise M.S. yönetimindeki 19 AAB 301 plakalı araç Z.G. isimli kişiye çarparak yaraladı.

(Volkan SINAYUÇ)

Editör: TE Bilisim