Alınan bilgiye göre Ulukavak Mahallesi’nde iki kaza yaşandı. Z.T yönetimindeki otomobil bisikletli yabancı uyruklu A.W.A isimli çocuğa çarparak yaralanmasına sebep olurken ikinci kazada da R.A yönetimindeki motosiklet ile C.B yönetimindeki otomobil çarpıştı. Motosiklet sürücüsü hayati tehlike olmayacak şekilde yaralandı.

İskilip Bahabey Mahallesi’nde Ö.T yönetimindeki araç ise M.C isimli kişiye çarparak yaralarken, Erenler Mahallesi’nde de N.G.T isimli kişi yönetimindeki araç tek taraflı kaza yaptı. Kazada sürücü yaralandı.

Çorum merkez Bahçelievler Mahallesi’nde İ.Ş. yönetimindeki araç seyir halinde iken A.Ö isimli kişinin sevk ve idaresindeki araçla çarpıştı. Kazada A.Ö. hafif şekilde yaralandı. Karakeçili Mahallesi’nde ise Y.K yönetimindeki araç ile S.A yönetimindeki araç çarpıştı. Kazada iki sürücü de hafif şekilde yaralandı.

Osmancık Şenyurt Mahallesi’nde ise A.S yönetimindeki araç ile A.G yönetimindeki araç çarpıştı. Kazada araçlarda bulunan İ.B isimli kişi hayati tehlike arzetmeyecek şekilde yaralandı.

(Haber Merkezi)

Editör: TE Bilisim