Alınan bilgeye göre Bahçelievler Mahallesi’nde yaşanan olayda T.B yönetimindeki araç ile B.U.C.B isimli yabancı uyruklu kişinin yönetimindeki motosiklet çarpıştı. Kazada motosiklet sürücüsü yaralandı.

Aynı mahallede iki ayrı kaza daha yaşandı. M.H.H.A isimli yabancı uyruklu kişinin yönetimindeki elektrikli bisiklet tek taraflı kaza yaptı. Kazada sürücü ile araçta bulunan L.K,M.M. isimli kişi yaralandı. Aynı gün öğlen saatlerindeki kazada ise İ.A yönetimindeki araç ile P.D yönetimindeki araç çarpıştı. Kazada orta refüje çıkan araçlardaki iki sürücü de hayati tehlike olmayacak şekilde yaralandı.

Ulukavak Mahallesi’nde ise iki kaza yaşandı. Akşam saatlerindeki ilk kazada S.O yönetimindeki araç, S.Ç sevk ve idaresinde kırmızı ışıkta bekleyen araca arkadan çarptı. Kazada iki sürücü ile birlikte araçlarda yolcu olarak bulunan N.Ç, Z.Ç, M.Ç, R.Ç, A.Ç isimli kişiler yaralandı.

Aynı mahalledeki ikinci kazada ise R.A, S.S ve Ç.K isimli kişiler zincirleme kaza yaptı. Kazada araç sürücüleri ile birlikte araçlarda yolcu olarak bulunan M.S, E.G, E.K, E.K ve E.S isimli kişiler hayati tehlike olmayacak şekilde yaralanarak Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde tedavi altına alındı.

Sungurlu Sunguroğlu Mahallesi’ndeki kazada ise G.S., H.Y ve F.S isimli kişilerin yönetimindeki 3 araç çarpıştı. Kazada sürücüler ile birlikte araçlarda yolcu olarak bulunan H.Ç isimli kişi yaralanarak Sungurlu Devlet Hastanesi’nde tedavi altına alındı.

Osmancık Yeni Mahallede ise sabah saatlerinde N.İ isimli çocuk 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı törenlerine bisikleti ile giderken, kapalı yoldaki plastik şeridi farketmedi. Plastik şerit yüzüne çarpan çocuk dengesini kaybedince bisikletten düşerek yaralandı. Çocuk ilk müdahalenin ardından Çorum Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne sevk edilerek tedavi altına alındı.

(Haber Merkezi)

Editör: TE Bilisim