Alınan bilgiye göre Mimar Sinan Mahallesi Yaydiğin Kavşağı’ndaki B.Ç. yönetimindeki araç kırmızı ışıkta duran A.İ yönetimindeki araca çarptı. Kazada iki sürücü de hayati tehlike olmayacak şekilde yaralandı.

Mimar Sinan Mahallesi’ndeki ikinci kazada A.K yönetimindeki araç bisikletli S.G isimli kişiye çarparak yaraladı. Osmancık Ulucami Mahallesi’nde A.E.K isimli kişinin kullandığı araç ise yaya olan G.G. isimli kişiye çarparak yaralanmasına sebep oldu.

Merkez Gülabibey Mahallesi’nde M.E yönetimindeki araç park halinde bulunan araçlara çarptı. Duramayan araç olay yerinden geçen Z.R.E (6), Ö.,E, K.U ve H.D.U isimli kişilere da çarparak hayati tehlike olmayacak şekilde yaraladı.

Çepni Mahallesi’nde H.İ.S yönetimindeki römork takılı traktöre arkasından gelen O.S yönetimindeki elektrikli bisikletli şahıs çarptı. Kazada elektrikli bisiklet sürücüsü yaralandı. Sungurlu’ya bağlı İsmetpaşa Mahallesi’nde ise U.D. sevk ve idaresindeki araç F.K isimli kişiye çarparak yaraladı.

İskilip’in Hacıpiri Mahallesi’nde yaşanan kazada ise S.Y ve M.Ö isimli kişilerin yönetimindeki araçlar çarpıştı. Kazada iki sürücü ile birlikte araçlarda yolcu olarak bulunan C.D, A.Y, M.B.Y., E.Ü isimli kişiler de yaralanarak İskilip Devlet Hastanesi’nde tedavi altına alındı.

(Haber Merkezi)

Editör: TE Bilisim