Alınan bilgiye göre Sungurlu Sunguroğlu Mahallesi’nde İ.K. yönetimindeki araç seyir halinde iken karşıdan karşıya geçmeye çalışan N.Ö isimli kişiye çarparak hayati tehlike arzetmeyecek şekilde yaraladı. Sungurlu TOKİ Kavşağı’nda yaşanan kazada ise R.V yönetimindeki araç ile A.D. yönetimindeki araçlar çarpıştı. Kazada sürücüler ile birlikte araçlar içerisinde bulunan R.C.V., E.H.V.; Y.V.; R.D. ve A.D. isimli kişiler hayati tehlike arzetmeyecek şekilde yaralandı.

Osmancık Kızılırmak Mahallesi Sahil Yolu Caddesi üzerinde K.A yönetimindeki araç ile Y.Y. yönetimindeki motosiklet çarpışırken, motosiklet sürücüsü yaralanarak hastanede tedavi altına alındı. Alaca Yıldızhan Mahallesi Zile Caddesi üzerindeki kazada ise İ.A isimli sürücü aracının kapısını açtığında yoldan bisikletle geçmekte olan Ö.Ö. isimli kişi kapıya çarparak yere düşüp yaralandı.

Yavruturna Mahallesi’nde S.P. yönetimindeki araç seyir halinde iken B.C isimli kişiye çarparak yaraladı. Buharaevler Mahallesi’nde ise H.E yönetimindeki otomobil bisikletli M.A.K. isimli çocuğa çarparak hayati tehlike olmayacak şekilde yaraladı. Mimar Sinan Mahallesi’nde M.K yönetimindeki araç ile A.Ö yönetimindeki motosiklet çarpıştı. Kazada motosiklet sürücüsü ile birlikte motosiklette bulunan E.Ö ve Z.Ö isimli kişiler hayati tehlike arzetmeyecek şekilde yaralanarak hastaneye kaldırıldı.

(Haber Merkezi)

Editör: TE Bilisim