Alınan bilgiye göre Buharaevler Mahallesi’nde Z.A yönetimindeki otobüste bulunan H.Ş isimli kişi durakta ineceği esnada aracın hareket etmesi sonucu düşerek yaralandı. Bahçelievler Mahallesi’nde E.S yönetimindeki motosiklet devrildi. Kazada sürücü ile birlikte yanında bulunan M.Ç.B isimli kişi hafif şekilde yaralandı. Ulukavak Mahallesi’nde ise E.Z yönetimindeki araç D.Ö yönetimindeki elektrikli bisiklet sürücüsüne çarptı. Kazada elektrikli bisiklet sürücüsü yaralanarak hastanede tedavi altına alındı.

Çorum’un Laçin ilçesine bağlı Gökgözler Köyü Dutludere mevkiinde ise E.K sevk ve idaresindeki çekici yerlerin ıslak olması sebebi ile şarampole devrilerek kaza geçirdi. Kazada hayati tehlike olmayacak şekilde yaralanan sürücü tedavisinin ardından taburcu oldu. Çorum’un İskilip ilçesine bağlı Erenler Mahallesi’nde yaşanan kazada ise M.O yönetimindeki araç ile H.C yönetimindeki araçlar çarpıştı. Kazada M.O isimli sürücünün 269 promil alkollü olduğu ve yaralanan H.C’nin ise hastanede tedavi altına alındığı öğrenildi.

Çorum Ankara yolu Kadıkırı mevkiinde ise S.B (75) yönetiminde kırmızı ışıkta bekleyen otobüse arkasından gelen yabancı plakalı Ç.G.S (28) araç ile M.K (39) isimli kişilerin kullandığı araçlar duramayarak çarptı. Ayrıca aynı kavşakta bulunan E.K (59) ve S.Ç (38) yönetimindeki araçlarda çarpıştı. Zincirleme kazada iki kişi yaralanarak Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde tedavi altına alındı.

Laçin istikametinden Çorum istikametine seyir halinde bulunan C.G (46) yönetimindeki otomobil Osmaniye Köyü mevkiinde karşı yönden gelen U.S (44) yönetimindeki araçla çarpıştı. Kazada iki sürücü ile birlikte araçlarda yolcu olarak bulunan N.G (43) ve R.D (5) isimli kişiler yaralanarak hastanede tedavi altına alındı.

Çorum istikametinden İskilip istikametine seyir halinde bulunan E.T (48) yönetimindeki araç Danaderesi mevkiinde virajı dönemeyerek takla attı. Kazada sürücü ile birlikte araçta yolcu olarak bulunan S.K (66) ve Ş.K (45) isimli kişiler yaralanarak Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde tedavi altına alındı.

(Haber Merkezi)

Editör: TE Bilisim