Alınan bilgiye göre Sungurlu istikametinden Çorum istikametine seyir halinde bulunan V.E (64) yönetimindeki otomobil sürücünün uyuması nedeniyle beton bariyere çarptı. Kazada yaralanan sürücü Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne sevk edilerek tedavi altına alındı.

Merkez Bahçelievler Mahallesi Bahabey Caddesi üzerindeki kazada ise V.Ç yönetimindeki otomobil seyir halinde iken direksiyon hakimiyetini kaybederek kaza yaptı. Kazada sürücü ile birlikte araçta bulunan H.K hafif şekilde yaralanırken, yapılan kontrolde sürücünün 157 promil alkollü olduğu tespit edilerek hakkında işlem uygulandı.

Ulukavak Mahallesi’ndeki kazada ise T.A yönetimindeki 55 AOE 58 plakalı araç ile T.T. sevk ve idaresindeki 55 FB 938 plakalı araç çarpıştı. Kazada iki sürücü ile birlikte B.A ve S.A isimli kişiler hayati tehlike arz etmeyecek şekilde yaralandı.

Çorum’un Sungurlu İlçesi Şekerpınar Mahallesi’nde ise H.O yönetimindeki motosiklet seyir halinde iken annesinin elinden kurtularak yola çıkan M.Ö isimli çocuğa çarparak yaraladı.

Mecitözü’nün Doğu Mahallesi’nde yaşanan kazada ise O.S yönetimindeki 19 NB 988 plakalı araç ile M.Ş yönetimindeki 19 TY 554 plakalı araç çarpıştı. Kazada iki sürücü de hafif şekilde yaralanırken, M.Ş.’nin Çorum Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne sevk edildiği öğrenildi.

Merkez Bahçelievler Mahallesi’nde M.U yönetimindeki otomobil E.K yönetimindeki otomobille çarpıştı. Kazada iki sürücü de hayati tehlike arzetmeyecek şekilde yaralandı.

Mimar Sinan Mahallesi’nde M.Ç yönetimindeki 19 BR 638 plakalı otomobil ile M.H yönetimindeki 34 FM 6300 plakalı motosiklet çarpıştı. Kazada motosiklet sürücüsü ile araçta bulunan G.Y.B isimli kişi yaralandı.

(Volkan SINAYUÇ

Editör: TE Bilisim