Alınan bilgiye göre Mecitözü’nün Tutluk Mahallesi’nde yaşanan olayda M.K isimli sürücü aracıyla sipariş dağıtırken kavşakta Z.T isimli kişiye çarptı. Kazada yaralanan ve ilk müdahalesi olay yerinde yapılan kişi Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne sevk edilerek tedavi altına alındı.

Osmancık Esentepe Mahallesi’nde ise H.Ö isimli sürücünün sevk ve idaresindeki araç H.G isimli kişiye çarparak yaraladı. Yaralı Osmancık Devlet Hastanesi’ndeki tedavisine müteakip taburcu edildi.

Kargı istikametinden Sinop istikametine seyir halinde bulunan Ş.Y (50) yönetimindeki araç Saraçlar Köyü mevkiine geldiği sırada yolun solundaki bariyerlere çarptı. Kazada sürücü ile birlikte araçta yolcu olarak bulunan M.Y (47) yaralanarak Kargı Devlet Hastanesi’nde tedavi altına alındı.

Çorum merkezde ise 3 ayrı kaza yaşandı. Çorum istikametinden Seydim istikametine seyir halinde bulunan E.Y (41) yönetimindeki araç Danaderesi mevkiinde tarlaya takla attı. Kazada sürücü ile birlikte araçta yolcu olarak bulunan B.Y (43) isimli kişi yaralanarak Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne sevk edilerek tedavi altına alındı.

İkinci kazayı ise Yenice Köyü istikametine seyir halinde bulunan H.E (26) isimli sürücü yaptı. Sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu aracın şarampole devrildiği kazada yaralı sürücü Çorum Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne sevk edilerek tedavi altına alındı.

Çorum istikametinden Ankara istikametine seyir halinde bulunan 42 yaşındaki S.A isimli sürücü de yolun buzlu ve virajlı olması sebebiyle kaza yaptı. Kazada sürücü ile birlikte K.K (45) ve İ.E (38) isimli kişiler yaralanarak Sungurlu ile Çorum Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne sevk edilerek tedavi altına alındı.

Tokat’ın Zile ilçesi istikametinden Çorum’un Alaca ilçesi istikametine seyir halinde bulunan A.K (69) isimli sürücünün yönetimindeki araç Kızıllı Köyü mevkiinde şarampole devrildi. Kazada sürücü ile birlikte yanında yolcu olarak bulunan A.K (58) hayati tehlike olmayacak şekilde yaralanarak Alaca Devlet Hastanesi’nde tedavi altına alındı.

(Haber Merkezi)

Editör: TE Bilisim