Alınan bilgiye göre Osmancık’ta yaşanan kazada 3 kişi yaralandı. Çorum istikametinden Kargı istikametine seyir halinde bulunan U.A. (28) yönetimindeki otomobil Karaçay Köyü mevkiinde dikkatsizlik ve tedbirsizlik nedeniyle yol kenarında bulunan bariyerlere çarptı. Kazada otomobil sürücüsü ile birlikte araçta yolcu olarak bulunan H,D (48) ve E.K. (31) hayati tehlikeleri olmayacak şekilde yaralandı. Yaralılar sevk edildikleri Osmancık Devlet Hastanesi’nde tedavilerinin ardından taburcu edilirken, olayla ilgili bilgi verilen Cumhuriyet Savcısının talimatı ile soruşturma başlatıldı.

Çorum’un Osmancık İlçesi Cumhuriyet Mahallesi’nde yaşanan diğer kazada ise H.K. yönetimindeki motosiklet ile O.E. sevk ve idaresindeki otomobil çarpıştı. Kazada motosiklet sürücüsü hafif şekilde yaralandı.

Çorum merkezde yağışlı havanın da etkisiyle çok sayıda kaza yaşandı. Buna göre ilk kaza Gülabibey Mahallesi’nde oldu. A.S. yönetimindeki otomobil bisikletle seyir halinde bulunan B,Ü isimli çocuğa çarparak yaralanmasına sebep oldu.

Ulukavak Mahallesi’nde ise Ş.A yönetimindeki araç ile K.B.Ç yönetimindeki araçlar çarpıştı. Kazada araç sürücüleri hayati tehlike olmayacak şekilde yaralandı. Ulukavak Mahallesi Köprübaşı Caddesi’ndeki kazada ise Y.Ö yönetimindeki araç ile A.Ş yönetimindeki araç çarpıştı. Kazada araç sürücüleri ile birlikte araçlarda yolcu olarak bulunan Z.D. isimli kişi hafif şekilde yaralandı.

Merkez Üçtutlar Mahallesi’nde ise H.Ş. yönetimindeki araç ile İ.Ç yönetimindeki araç çarpıştı. Kazada araçlarda yolcu olarak bulunan E.D hafif şekilde yaralandı.

(Volkan SINAYUÇ)

Editör: TE Bilisim