Alınan bilgiye göre merkeze bağlı Samsun yolu üzerindeki Sıklık mevkiinde yaşanan kazada A.A. (22) isimli kişinin yönetimindeki araç Çorum istikametine seyir hallinde iken yol kenarındaki bariyere çarptı. Kazada yaralanan araç sürücüsü 112 acil servis ekipleri tarafından Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

Gülabibey Mahallesi’ndeki kazada N.Y isimli kişinin sevk ve idaresindeki araç, H.A.A.A. isimli yabancı uyruklu kişinin kullandığı elektrikli bisiklete çarptı. Kazada yabancı uyruklu şahıs yaralandı. Gülabibey Mahallesi’ndeki ikinci kazada D.İ isimli kişinin yönetimindeki araç S.M isimli kişinin yönetimindeki elektrikli bisiklet ile çarpıştı. Kazada elektrikli bisiklet sürücüsü yaralandı. Aynı mahallede yaşanan üçüncü kazada ise H.D ve O.A isimli kişilerin kullandığı motosikletler çarpıştı. Kazada iki sürücü de hafif şekilde yaralandı.

Çorum’un Osmancık İlçesi Güney Mahallesi İmaret Sokak’taki kazada ise R.Ç yönetimindeki araç ile İ.N sevk ve idaresindeki araç çarpıştı. İki sürücü de hayati tehlike arzetmeyecek şekilde yaralandı. Ulukavak Mahallesi’nde ise S.Ç yönetimindeki araç ile T.A yönetimindeki araçlar çarpıştı. İki sürücü de yaralandı.

(Haber Merkezi)

Editör: TE Bilisim