Merkez Kale Mahallesi’nde S.A yönetimindeki bisiklet karşıdan karşıya geçmeye çalışan H.Ü isimli kişiye çarptı. Kazada H.Ü isimli kişi hayati tehlike arz etmeyecek şekilde yaralanırken, bisiklet sürücüsünden davacı oldu. Bahçelievler Mahallesi’nde ÇC.B yönetimindeki elektrikli bisiklet köpeğe çarptı. Kazada elektrikli bisiklet sürücüsü düşerek hayati tehlike olmayacak şekilde yaralandı.

Akkent Mahallesi’nde N.Y yönetimindeki araç ile H.G yönetimindeki araç çarpıştı. Kazada iki sürücü ile birlikte araçlarda yolcu olarak bulunan A.T isimli kişi hayati tehlike olmayacak şekilde yaralandı. Mimar Sinan Mahallesi’nde ise B.S yönetimindeki araç orta röfüje çarptı. Kazada araç sürücüsü ile birlikte araçta yolcu olarak bulunan E.K, M.K, R.Y ve E.K hayati tehlike olmayacak şekilde yaralandı.

Sungurlu istikametinden Alembeyli Köyü istikametine seyir halinde bulunan E.K (56) yönetimindeki araç tarlaya devrildi. Kazada araç sürücüsü yaralanarak Sungurlu Devlet Hastanesi’nde tedavi altına alındı. Osmancık istikametinden Amasya istikametine seyir halinde bulunan F.K (37) yönetimindeki araç ise Yaylabaşı Köyü mevkiinde aynı istikamette seyir halinde bulunan Ö.Y (39) yönetimindeki TIR’a arkadan çarptı. Kazada araç sürücüsü ile birlikte araçta yolcu olarak bulunan S.K (15) ve R.K (65) hayati tehlike olmayacak şekilde yaralanarak Osmancık Devlet Hastanesi’nde tedavi altına alındı. Kazalarla ilgili bilgi verilen Cumhuriyet Savcısı’nın talimatı ile soruşturma başlatıldı.

(Haber Merkezi)

Editör: TE Bilisim