Alınan bilgiye göre Mimar Sinan Mahallesi’nde önceki gün sabah saatlerindeki kazada R.Ş yönetimindeki otomobil ile M.S sevk ve idaresindeki araç çarpıştı. Kazada iki sürücü de hayati tehlike olmayacak şekilde yaralandı. Bahçelievler Mahallesi’nde F.G yönetimindeki araç ile A.S yönetimindeki araç çarpıştı. Kazada iki sürücü ile birlikte araçlarda yolcu olarak bulunan G.G isimli kişi hayati tehlike olmayacak şekilde yaralandı.

Buharaevler Mahallesi’nde M.B.A yönetimindeki araç ile M.Ş sevk ve idaresindeki araç çarpıştı. Kazada iki sürücü de yaralandı. Bahçelievler’deki ikinci kazada A.İ Ş idaresindeki elektrikli bisiklet seyir halinde iken Gazi Caddesi üzerinde E.D isimli kişiye çarparak yaralanmasına sebep oldu.

Akkent Mahallesi’nde E.C yönetimindeki araç ile E.J.U sevk ve idaresindeki araç çarpıştı. Kazada iki sürücü de hayati tehlike arzetmeyecek şekilde yaralandı. Üçtutlar Mahallesi’nde H.Ş yönetimindeki araç seyir halinde iken duvara çarptı. Kazada sürücü ile birlikte araçta yolcu olarak bulunan S.T ve M.K isimli kişiler hayati tehlike olmayacak şekilde yaralandı.

Kazalarla ilgili bilgi verilen Cumhuriyet Savcısı’nın talimatı ile soruşturma başlatıldı.

(Haber Merkezi)

Editör: TE Bilisim