Alınan bilgiye göre Bahçelievler Mahallesi’nde M.Y yönetimindeki araç ile S.Ö yönetimindeki araçlar çarpıştı. Kazada sürücüler ile birlikte araçlarda bulunan A.İ.D ve S.D isimli kişiler hayati tehlike olmayacak şekilde yaralandı. Merkez Akkent Mahallesi’nde ise H.A yönetimindeki araç geri geri manevra yaparken S.S isimli kişiye çarparak yaraladı.

Tosya istikametinden Osmancık istikametine seyir halinde bulunan E.D (54) isimli kişinin yönetimindeki otomobil Kargı’nın Beyfgircioğlu Köyü mevkiinde direksiyon hakimiyetini kaybederek aynı istikamette seyir halinde bulunan Y.Ş (58) yönetimindeki otomobile arkadan çarptı. Kazada iki sürücü ile birlikte araçta yolcu olarak bulunan Ü.D (64) isimli kadın hayati tehlike olmayacak şekilde yaralanarak Osmancık Devlet Hastanesi’nde tedavi altına alındı.

Çorum-Ankara yolu üzerinde ise M.Ç yönetimindeki araç direksiyon hakimiyetini kaybederek kaza geçirdi. Kazada K.Y.Ç ve G.N.Ç isimli kişiler hayati tehlike olmayacak şekilde yaralandı. Gülabibey Mahallesi’nde Ö.D isimli kişinin sevk ve idaresindeki araç, A.S. isimli kişinin yola uyarı amaçlı koyduğu tuğlaya çarparak kaza yaptı. Kazada Ö.D ile birlikte araçta yolcu olarak bulunan M.I yaralandı. Akkent Mahallesi’nde ise M.K yönetimindeki araç ile O.E yönetimindeki kamyon çarpıştı. Kazada M.K isimli sürücü hayati tehlike olmayacak şekilde yaralandı.

Öte yandan merkez Gülabibey Mahallesi’nde durdurulan C.Ö isimi sürücü yapılan kontrolde 152 promil alkollü olarak belirlenerek hakkında yasal işlem uygulandı.

(Haber Merkezi)

Editör: TE Bilisim