Belediye Destek Hizmetleri Müdürü Leyla Sayın yönetimindeki komisyon huzurunda 2. Etap Mahalle Kurs Binaları Yapım İşi 4734 sayılı Kamu İhale Kanunu’nun 19’uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edildi. İhale odasında düzenlenen ve yaklaşık maliyeti 3 milyon 446 bin 282 TL olan ihaleye 3 firma katılarak teklif verdi.

Gülabibey Mahallesi, Karakeçili Mahallesi, İbrahim Çayırı, Çöplü Mahallesi, Ulukavak Mahallesi ve Köroğlu Camii bahçesine 6 adet mahalle kurs binası, 1 adet umumi WC ile Buharaevler Mahallesi Buharaevler 17. Sokak’taki Manas Parkı yenilenmesi yapım işini kapsayan ihalede Özfer İnşaat, Dörtçelik PVC İnşaat ve Ağaçdaroğlu İnşaat katıldı. İhalede en düşük teklifi 2 milyon 989 bin TL ile Ağaçdaroğlu İnşaat verirken, Özfer İnşaat 3 milyon 118 bin, Dörkçelik PVC İnşaat ise 3 milyon 319 bin TL teklif sundu.

İhale Komisyonu Başkanı Leyla Sayın firmaların belgelerinin incelendikten ve sınır değer tespitleri yapıldıktan sonra resmi sonucun yazıyla kendilerine bildirileceğini açıkladı.

(Volkan SINAYUÇ)

Editör: TE Bilisim