Kaza,  bu sabah saatlerinde İskilip ilçesi Karaburun köyü mevkiinde meydana geldi. İrfan Ünlü (40) yönetimindeki 33 ZK 034 plakalı otomobil ile Mehmet Yücetürk yönetimindeki 19 PE 845 plakalı TIR, kafa kafaya çarpıştı. Otomobilin demir yığınına döndüğü kazada sürücü İrfan Ünlü ile yanındaki eşi Ayşegül (37), çocukları Samet (13) ve Mustafa Semih Ünlü (11) ile sürücünün kardeşi Mustafa Ünlü (20) hayatını kaybetti.

Araçta sıkışan cesetler, olay yerine sevk edilen itfaiye ekipleri tarafından çıkarıldı. Cumhuriyet savcısının yaptığı incelemenin ardından ölenlerin cansız bedenleri İskilip Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. İskilip Devlet Hastanesi morgundan alınan İrfan, eşi Ayşegül ve çocukları Samet ve Mustafa Semih ile sürücünün kardeşi Mustafa Ünlü'nün cenazeleri, Bayat Merkez Camisine getirildi.

İkindi namazına müteakiben kılınan cenaze namazının ardından 5 kişinin cenazesi, ilçe mezarlığında toprağa verildi.

Cenaze törenine Ünlü ailesinin akrabaları ve yakınlarının yanı sıra AK Parti Çorum milletvekilleri Ahmet Sami Ceylan, Oğuzhan Kaya ve Erol Kavuncu ile Bayat Kaymakamı Oğuzhan Ocak, İskilip Kaymakamı Harun Reşit Han, Bayat Belediye Başkanı Ekrem Ünlü, AK Parti İl Başkanı Mehmet Karadağ ile vatandaşlar katıldı.

(Yusuf ÇINAR)

Editör: TE Bilisim