Alınan bilgiye göre Alaca Denizhan Mahallesi’ndeki kazada Ş.D yönetimindeki araç seyir halinde iken S.Y isimli kişiye çarparak yaraladı. Yaralı kişi Alaca Devlet Hastanesi’ndeki ilk müdahalenin ardından Çorum Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne sevk edilerek tedavi altına alındı.

Ulukavak Mahallesi’nde E.Y isimli kişinin yönetimindeki otomobil orta röfüje yakın seyir ederken park halindeki iki araca çarparak kaza yaptı. Kazada yaralanan sürücü olay yerindeki müdahalenin ardından taburcu edildi. Kunduzhan Mahallesi’ndeki ise Ç.T yönetimindeki araç ile Ö.B.Ç. yönetimindeki araç çarpıştı. Kazada sürücüler ile birlikte araçta yolcu olarak bulunan M.Ç ile K.E.Ç yaralanarak tedavi altına alındı.

Çorum’un Mecitözü İlçesi Doğu Mahallesi’nde ise S.K sevk ve idaresindeki araç kaça yaptı. Kazada sürücü ile birlikte araçta yolcu olarak bulunan Z.K yaralandı. Çorum istikametinden Mecitözü İbek Köyü istikametine seyir halinde bulunan M.U (50) yönetimindeki minibüs Örencik Köyü mevkiine geldiğinde havanın yağışlı ve yerlerin kaygan olması sebebiyle yolun sol tarafına devrildi. Minibüste yolcu olarak bulunan Y.K (70) yaralanarak Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde tedavi altına alındı.

(Haber Merkezi)

Editör: TE Bilisim