Alınan bilgiye göre merkez Ulukavak Mahallesi Tekceviz Caddesi’nde öğlen saatlerinde yaşanan kazada E.K sevk ve yönetimindeki 19 S 0090 plakalı araç ile seyir halinde iken İ.F.K isimli kişinin kullanmış olduğu motosikletle çarpıştı. Kazada motosiklet sürücüsü hayati tehlike arz etmeyecek şekilde yaralandı.

Bahçelievler Mahallesi Mehmet Akif Ersoy Caddesi üzerindeki kazada ise C.S yönetimindeki 19 BD 196 plakalı araç ile A.G. sevk ve idaresindeki 19 BM 196 plakalı aracın çarpışması sonucu kaza yaşandı. Kazada iki sürücü de hayati tehlike arz etmeyecek şekilde yaralandı.

Mimar Sinan Mahallesi Fevzi Çakmak Caddesi üzerinde önceki akşam yaşanan kazada ise M.Y sevk ve idaresindeki 06 S 5812 plakalı araç ile M.C. sevk ve idaresindeki araç çarpıştı. Kazada iki sürücü ile birlikte araçlarda yolcu olarak bulunan S.Y. hayati tehlike arz etmeyecek şekilde yaralandı.

Mimar Sinan Mahallesi Cemilbey Caddesi üzerindeki kazada ise E.D yönetimindeki elektrikli bisiklet kaza yaptı. Elektrikli bisiklet sürücüsü hayati tehlike arz etmeyecek şekilde yaralanarak Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

Bahçelievler Mahallesi’ndeki bir kazada ise O.B. yönetimindeki 06 BN 843 plakalı araç seyir halinde iken motosikleti ile seyreden Ö.F.Ö isimli kişiye çarparak yaralanmasına sebep oldu.

(Volkan SINAYUÇ)

Editör: TE Bilisim