Alınan bilgiye göre Sungurlu Arifegazili Köyü’nde F.Ş (39) yönetimindeki otomobil aynı istikamette seyir halinde bulunan O.C (41) yönetimindeki araçla çarpıştı. Kazada sürücülerden F.Y yaralanarak Sungurlu Devlet Hastanesi’nde tedavi altına alındı.

Çorum merkez istikametinden İskilip istikametine seyir halinde bulunan H.A (44) yönetimindeki araç Danaderesi mevkiinde C.D (69) yönetimindeki otomobille çarpıştı. Kazada iki sürücü ile birlikte araçlarda yolcu olarak bulunan H.A (50) ve N.A (39) isimli kadınlar yaralanarak Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde tedavi altına alındı.

Alaca Büyükhırka Köyü istikametinden Alaca istikametine seyir halinde bulunan T.Ç (34) yönetimindeki otomobil şarampole devrildi. Kazada sürücü ile birlikte H.Ç (40), A.E.Ç (30) ve S.Y.Ç isimli kişiler yaralanarak Alaca Devlet Hastanesi’nde tedavi altına alındı. Bayat Köpüklü Köyü istikametinden Bayat istikametine seyir halinde bulunan A.A (27) yönetimindeki araç şarampole devrildi. Kazada yaralanan sürücü Bayat Devlet Hastanesi’nde tedavi altına alındı.

Çorum istikametinden İskilip istikametine seyir halinde bulunan K.G (37) yönetimindeki otomobil Karaburun Köyü mevkiinde şarampole devrildi. Kazada araç sürücüsü ve yanında yolu olarak bulunan İ.A (65), H.G (73), G.G (32) G.G (8) ve İ.G (10) isimli kişiler yaralanarak İskilip Devlet Hastanesi’nde tedavi altına alındı.

(Haber Merkezi)

Editör: TE Bilisim