Alınan bilgiye göre bayat’ın Toyhane Köyü’nde B.B (38) yönetimindeki otomobil seyir halinde iken şarampole devrildi. Kazada araç sürücüsü ile birlikte araçta yolcu olarak bulunan F.B (33) isimli kadın yaralanarak Bayat Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Yaralı kadın daha sonra ileri tetkik ve tedavi için Çorum Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne sevk edildi.

Çorum istikametinden İskilip istikametine seyir halinde bulunan S.Ö (40) yönetimindeki otomobil ise karşı yönden gelen M.D (49) yönetimindeki kamyonete çarptı. Kazada iki araç sürücüsü ile birlikte araçlarda yolcu olarak bulunan H.K (54) ve N.K (52) isimli kişiler yaralanarak Çorum Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde tedavi altına alındılar.

Merkez Karapınar Köyü istikametinden Çorum istikametine seyir halinde bulunan T.G (33) yönetimindeki otomobil önünde seyreden ve aniden fren yapan S.G (44) yönetimindeki otomobile arkadan çarptı. Kazada araç sürücüleri yara almazken, araçlarda yolcu olarak bulunan H.G (62), M.N.G (10), Y.G (33) ile F.M.G (8) isimli kişiler yaralanarak Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde tedavi altına alındı.

Mimar Sinan Mahallesi’ndeki kazada ise H.T yönetimindeki araç ile H.Ş. yönetimindeki araçlar çarpıştı. Kazada iki sürücü ile birlikte araçlarda bulunan N.T isimli kişi hayati tehlike arz etmeyecek şekilde yaralandı.

Kale Mahallesi’ndeki kazada ise M.C sevk ve idaresindeki araç seyir halinde iken önündeki bisikletli Y.A.Ş. isimli kişiye çarpmamak için sürücünün manevra yapması sonucu bahçe duvarına çarptı. Kazada sürücü ve bisikletli kişi hayati tehlike arz eder şekilde yaralandı.

(Volkan SINAYUÇ)

Editör: TE Bilisim