Turkcell e-market, Mağaza Müdürü Erdem Şağban, 1 Nisan 2016 tarihi itibariyle faydalanılacak olan 4.5 G hizmet ile internet bağlantı hızındaki artışa ve konuşma kalitesindeki değişime sim kartların ücretsiz olarak değiştirilerek hazır olunması gerektiğini dile getirdi.
24-31 Mart 2016 tarihleri arasında 4,5 G uyumlu telefonu ile mağazaya gelen müşterilere 4.5 G uyumlu simkart ve 4.5 GB internet hediye ettiklerini ifade eden Erdem Şağban, aynı zamanda Turkcell’in internet hızını evinde ve işyerinde de denemek isteyenler için Turkcell Superonline satış ve tahsilat hizmetlerinin de mağazada başlatıldığını kaydetti.
Nisan ayı içerisinde Apple’nın yeni akıllı telefonu Iphone SE’nin satışa sunulacağını belirten Mağaza Müdürü Erdem Şağban, müşterilerinin Apple kalitesine daha uygun fiyata sahip olabileceklerini kaydetti. Yeni Iphone SE modelinin Iphone 6S özellik ve donanımlarına sahip olmasına rağmen büyük ekran telefon kullanmakta zorluk çekenlere hitap edeceğini anlatan Erdem Şağban, Iphone SE modelinin NFC teknolojisini kullandığını ve ön kamerasında flaş bulunduğunu söyledi.
Bunların yanı sıra tablet ve telefon kampanyalarının da devam ettiğini ifade eden Şağban, tek telefon fiyatı ödeyerek telefon ve tablete sahip olma imkanının yine e-markette olduğunu vurguladı.
Turkcell e-market, Mağaza Müdürü Erdem Şağban, kredi kartına taksit ve faturasına ek cihaz almak isteyen değerli müşterilerimizi Vergi Dairesi karşısı Gazi Caddesi 41/B adresindeki Elektronik Market Turkcell İletişim Merkezi’ne bekliyoruz” dedi.



(Erkan BAYATLI)
Editör: TE Bilisim