Alınan bilgiye göre Mimar Sinan Mahallesi’nde yaşanan kazada E.K yönetimindeki otomobil yerlerin kaygan ve havanın soğuk olması nedeniyle kayarak yolun köşesinde duran servis öğrencilerinden O.Ç isimli öğrenciye çarptı. Kazada hafif şekilde yaralanan öğrenci olay yerine gelen sağlık görevlilerince hastaneye kaldırıldı.

Ulukavak Mahallesi’nde Z.K yönetimindeki araç ile H.A yönetimindeki araç kavşakta çarpıştı. Kazada iki sürücü de hafif şekilde yaralandı. Mimar Sinan Mahallesi’nde yaşanan ikinci kazada ise N.K yönetimindeki araç havanın sisli ve yerlerin buzlu olması sebebiyle ışıklara geldiğinde duramayarak önünde bulunan A.A.B sevk ve idaresindeki araca arkadan çarptı. Kazada iki araç sürücüsü ile araçlarda yolcu olarak bulunan H.Ş isimli kişi yaralandı.

İskilip Meydan Mahallesi Ebussuud Caddesi’ndeki kazada ise F.K yönetimindeki araç ile E.K yönetimindeki araçlar çarpıştı. Kazada iki sürücü ile araçlarda yolcu olarak bulunan Z.K yaralanarak olay yerine gelen 112 sağlık görevlileri tarafından İskilip Devlet Hastanesi’nde tedavi altına alındı.

(Haber Merkezi)

Editör: TE Bilisim