Alınan bilgiye göre Akkent Mahallesi’nde yaşanan kazada G.B yönetimindeki otomobil seyir halinde iken virajı alamayarak direğe çarptı. Kazada sürücü ile birlikte araçta yolcu olarak bulunan K.B hayati tehlike olmayacak şekilde yaralanarak Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde tedavi altına alındı.

Merkez Kale Mahallesi Eti Caddesi üzerinde yaşanan kazada ise E.Ö. sevk ve idaresindeki elektrikli bisiklet seyir halinde iken I.A isimli kişiye çarparak hayati tehlike olmayacak şekilde yaralanması sebep oldu.

Ulukavak Mahallesi’nde önceki sabah yaşanan kazada ise Ü.C. yönetimindeki 19 UD 424 plakalı otomobil seyir halinde iken karşıdan karşıya geçmeye çalışan H.A isimli kişiye çarparak yaralanmasına sebep oldu.

Çorum’un Alaca İlçesi Yıldızhan Mahallesi’nde yaşanan kazada ise Y.E.Y sevk ve idaresindeki otomobil ile M.A yönetimindeki elektrikli bisiklet çarpıştı. Kazada elektrikli bisiklet sürücüsü hayati tehlike arz etmeyecek şekilde yaralanarak Alaca Devlet Hastanesi’ndeki tedavinin ardından taburcu olduğu ve bisiklet sürücüsünün otomobil sürücüsünden davacı olduğu öğrenildi.

(Volkan SINAYUÇ)

Editör: TE Bilisim