31 Mart’ta yapılacak olan seçimlerin Türkiye ve Çorum için çok önemli olduğunu her fırsatta dile getiren MHP Adayı Kenan Şahin, Çorum Belediyesi’nde de değişim zamanı geldiğini anlatarak, Çorumlulardan destek istiyor.

“Yolu hizmet olanın akıbeti hayır olur” diyen MHP Adayı Kenan Şahin, Çorumluların arzuladıkları belediyeye ülkücü kadrolarla kavuşacağını kaydetti. Çorumlulardan Çorum Belediyesi’ni ehline emanet etmelerini isteyerek destek talep eden MHP Adayı Kenan Şahin, MHP meclis üyeleri ile birlikte Çorumluların hizmetkarı olmaya talip olduklarını vurgulayarak, “Sorunları biliyoruz, çözümünü de biliyoruz. Biz sorunları çözmenin yanında insanlarımıza hak ettiği hizmetleri de sunmak için bu göreve talibiz” diye konuştu.

Şahin, “Milletimizden destek istiyoruz ve söz veriyoruz. Yorulmamaya, bıkmamaya ve usanmamaya yemin ettik. Halkımızın yanında dimdik durmak, onların hizmetkarı olmak boynumuzun borcudur” ifadelerini dile getirdi.

Şahin, çalışmalarını sosyal medya üzerinde duyururken de farklı ve ilginç bir mesaj verdi. Birinci Cemre’nin 19 Şubat’ta havaya, ikinci Cemre’nin 26 Şubat’ta suya, 3. Cemre’nin 5 Mart’ta toprağa düşeceğini hatırlatan MHP Belediye Başkan Adayı Kenan Şahin, dördüncü Cemre’nin de 31 Mart’ta sandığa düşeceğini ileri sürdü. (Haber Merkezi)

Editör: TE Bilisim