Dünyada gelişen olayları ve Türkiye’ye karşı takınılan düşmanca tavrın göz önünde bulundurulduğunda, Türkiye üzerinde oynanan sinsi ve hain oyunların tüm çıplaklığı ile görülebildiğini aktaran AK Parti Adayı Aşgın, “Bu millet tarih boyunca ferasetiyle var oldu, bundan sonra da üstün ferasetiyle tüm tuzakları ve oyunları bozacaktır” diye konuştu.

Huzurlu ve güvenli bir Çorum’un huzurlu Türkiye şartına bağlı olduğuna işaret eden Aşgın, huzurun sağlanması için pek çok şartın yerine gelmesi gerektiğine vurgu yaparak, basın açıklamasında şunları dile getirdi:

“Türkiye üzerinde oynanan oyunların ne anlama bu millet çok iyi okuduğu gibi çok da iyi değerlendirmektedir. Bu seçimlerin, yerel yönetimleri seçmekten daha derin anlamlar taşıdığını Türkiye’nin dışta ve içteki tüm düşmanları bilirken, feraseti cihan şümul olan milletimizin bilmediğini düşünmek, bu millete hakarettir.”

“NE YAPACAKSAK İNSANIMIZIN HUZURU İÇİN YAPACAĞIZ”

“31 Mart’ta, hemşehrilerimiz bu şehrin yönetimi için kararlarını sandıkta ifade edecek inşallah. Bizim Çorum hayalimizin ufku da vizyonu da sınırsız. Birincil önceliğimiz, tüm hizmetlerin ve yatırımların merkezinde hemşehrilerimizin huzuru yer alacaktır. Her ne yapacaksak, iş olsun diye değil, huzura vesile olsun diye yapacağız.”

“ÇORUM KARDEŞLİĞİ İLE ÖRNEK”

“Birlik ve beraberlik bakımından kimse şehrimizde eksik ya da kusur aramasın. Çok şükür birliğimiz de tamdır, dirliğimiz de tamdır. Biz, sapasağlam olan bu birlik ve beraberlik köprülerini ebet-müddet sağlam kalması için harç dökenlerden olacağız. Bu harcı da sevgiyle, kardeşlikle yoğuracağız.”

“İNSANIMIZIN DUASI HAKK’IN RIZASI”

“Her defasında makamlara değil, gönüllere talip olduğumuzu söyledik. Bu söz, seçim önü söylenmiş kuru bir söz değil, hayatımızı adadığımız inancımızın gereğidir. Eğer cetveliniz doğruysa, çizdiğiniz çizgi de doğru olur. Çok şükür bizim cetvelimiz her daim insanımızın duası, Hakk’ın rızası olmuştur.”

“ÇORUM’U BİRLİKTE YÖNETECEĞİZ”

“Sokakları huzur gülleriyle donanmış, yolları kardeşlik çiçekleriyle derlenmiş bir Çorum’u, hemşehrilerimizle el ele verip kalp bütünlüğü ile var edeceğiz. Seçim çalışmalarına başladığımız günden bu güne büyük bir teveccüh ve ilgiyle bizleri kucaklayan tüm hemşehrilerime en derin saygı ve muhabbetlerimi sunuyorum.” (Haber Merkezi)

Editör: TE Bilisim