Halil İbrahim Kaya yayımladığı mesajında şunları dile getirdi: “Bu büyük zafer ile Türkiye Cumhuriyetinin temelleri de atılmıştır.

Türkiye Cumhuriyeti son onbeş yılda bölgesinin yanı sıra dünyada söz sahibi olan güçlü bir ülke haline gelmiştir. Her alanda olduğu gibi ordusu ile de bir güç olan Türkiye, ezilen hakların yanında yer alacak bir anlayış ile yönetilmektedir. Şanlı tarihi ile övündüğümüz bu millet, ordusu ile her zaman güçlü olacak ve dünyada söz sahibi olmaya devam edecektir. Bu büyük Zaferi kazanan şanlı ecdadın mirasçısı olarak bizler de bugün; demokrasimizi daha da geliştirmek, insan hak ve özgürlüklerini korumayı, ekonomimizi güçlendirmeyi, ülkemizi muasır medeniyetler seviyesinin üzerine çıkarmayı görev bilmeliyiz.

Bu duygu ve düşüncelerle, zaferin kazanılmasında kanını ve canını feda ederek, bu mukaddes vatanı bizlere emanet eden bütün Kurtuluş Savaşı kahramanları olan aziz şehit ve gazilerimizi, saygı ve minnetle anıyoruz.

Bu büyük zaferin 95. yılında, bölgesinde istikrarın ve güvenin timsali olan kahraman ordumuzun ve aziz milletimizin Zafer Bayramı’nı en içten duygularımızla kutluyoruz.

(Haber Merkezi)

Editör: TE Bilisim